Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجربی کرمانی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز درخصوص احتمال افزایش 3 ساله در مدت بازپرداخت وام مسکن گفت: اگر شرایط اخذ وام به صورتی باشد که متقاضیان مسکن به سمت وام های در نظر گرفته شده بروند می توان گفت که این طرح تا حدودی مثبت است اما براساس تجربیات به دست آمده تاثیر چندانی را در رونق بازار مسکن ایجاد نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در ادامه بیان کرد: میزان وام پرداختی و نیز تسهیلات در دولت آخوندی 8 برابر شد اما تاثیری را در بخش مسکن ایجاد نکرد و این حوزه همچنان در رکود ماند.
مجربی کرمانی ارزیابی خود از عملکرد آخوندی، وزیر راه و شهرسازی در دولت یازدهم را اینگونه بیان کرد: عملکردمثبت وزارت راه و شهرسازی و آخوندی در بخش مسکن به دلیل ثبات قیمت قابل تحسین است و تا حدودی در این دوران آرامش نسبی در بازار مسکن حاکم بود.
او خاطرنشان کرد: علیرغم تلاش های بی دریغ وزارت راه و شهرسازی در این حوزه، همچنان مسکن در رکود به سر می برد و ساخت و ساز رونق پیدا نکرد، بنابراین دولت دوازدهم باید برنامه هایی را در دستور کار قرار دهد که کمکی در راستای بهبود وضع مسکن و رونق به این بازار باشد.
به گفته او، در صورت ورود رونق به بازار مسکن تلاطمی در این بازار ایجاد و قیمت ها با تغییراتی همراه خواهد شد که باید تصمیماتی جهت کنترل این تغییر و تاثیرات آن در بازار اتخاذ شود.
مجربی کرمانی اظهار داشت: براساس صحبت های انجام شده توسط رییس جمهور، مسکن برخلاف دیگر بازارها همچنان از رکود خارج نشده و می توان گفت که بخش عمده ای از رونق اقتصادی ایران وابسته به رونق بازار مسکن است.
دبیراجرایی سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور گفت: برای بهبود وضع بازار مسکن باید تمام سیاست ها در کنار یکدیگر قرار گیرند این در حالیست که اکنون سیاست های موجود مقابل یکدیگر قرار گرفتند و باعث رکود این بخش شدند.
او به عملکرد سازمان نظام مهندسی اشاره کرد و افزود: تا کنون حمایتی که شایسته سازمان نظام مهندسی باشد از سوی مسئولان انجام نشده و احساس می شود که سازمان نظام مهندسی باید براساس سیاست های کلی تقویت شود.
مجربی کرمانی با اشاره به بی توجهی های دولت یازدهم به مسکن مهر اظهار داشت: مسکن مهر از نظر آخوندی و بسیاری از مسئولان طرحی بود که مطالعه ای در مورد آن انجام نشده بود و به دلیل عدم وجود زیرساخت ها با شکست مواجه شد.
دبیراجرایی سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور عملکرد آخوندی درخصوص مسکن مهر را مثبت ارزیابی کرد و گفت: طرح مسکن مهر جزو سیاست های آخوندی نبود بنابراین نمی توان مقصر اصلی در ناکامی مسکن مهر را آخوندی و وزارت راه و شهرسازی دانست.
او با اشاره به مسکن اجتماعی گفت: به دلیل مشغله های موجود در وزارت راه و شهرسازی و عدم بودجه لازم، این طرح اجرایی نشد اما درکل می توان گفت مسکن اجتماعی طرح مثبتی است که در صورت اجرایی شدن می تواند کمکی برای افراد کم درآمد جامعه باشد.
مجربی کرمانی با تاکید بر اینکه باید اقداماتی جهت تعدیل بازار مسکن صورت گبرد، گفت: مشکل موجود در بخش مسکن، عرضه و تقاضا است که تحت نظر دولت و بخش خصوصی انجام نشده است بنبابراین وام های ارایه شده کمکی در بهبود وضع مسکن ایجاد نمی کند و زمانی که بخش خصوصی به بازاری ورود پیدا می کند، بیشتر نظریات و تصمیمات آن باید از طریق بخش خصوصی صورت گیرد.

دبیراجرایی سازمان نظام مهندسی و ساختمان کشور در پایان تصریح کرد: طی چند وقت گذشته آخوندی اعلام کرد که دولت تمایل چندانی جهت ورود به بخش خصوصی ندارد بنابراین بخش خصوصی باید سیاست های خود در بخش مسکن را بهبود بخشد.

401

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۷۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وقتی می‌گوییم فردی سازگار است که پاسخ‌هایی که او را به تعامل با محیطش قادر می‌کنند آموخته باشد و به نحو قابل قبول اعضای جامعه خود رفتار کند تا احتیاجاتش ارضا شوند. در رابطه با این موضوع پژوهشگران مطالعه‌ای انجام داده‌اند که در آن به بررسی رابطه‌­ بین باورهای فراشناختی با میزان سازگاری فردی و اجتماعی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی ایران است. 

* رابطه بین سازگاری فردی با متغیرهای باورهای مثبت

این پژوهش به این مهم اشاره می‌کند که بین سازگاری فردی با متغیرهای باورهای مثبت در مورد نگرانی، کنترل ناپذیری و خطر، خودآگاهی شناختی رابطه­‌ منفی هست. اما با متغیر کنترل افکار، ارتباط مثبت بوده و هیچ ارتباطی با متغیر اطمینان شناختی گزارش نشد.

این پژوهش توضیح می‌دهد که ارتباط بین سازگاری اجتماعی با متغیرهای کنترل­ ناپذیری و خطر، اطمینان­‌شناختی، کنترل افکار مثبت بوده و هیچ ارتباطی بین سازگاری اجتماعی و باورهای مثبت در مورد نگرانی دیده نشده است. سازگاری اجتماعی با خودآگاهی شناختی ارتباط منفی دارد.

افزایش متغیر باورهای مثبت در مورد نگرانی باعث کاهش سازگاری فردی شده و بر سازگاری اجتماعی بی ­تاثیر است

* راهکارهای سازگاری افراد برای بهبود یافتن زندگی

از دیدگاه نویسندگان این پژوهش؛ امروزه با مشکلاتی که در جوامع وجود دارد مطالعه و پژوهش در زمینه‌های سازگاری افراد برای بهبود یافتن زندگی آنها از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد و بدین جهت یکی از راهکار‌های مهم در این زمینه پرداختن به باور‌های فراشناختی در آنهاست.

این پژوهش مطرح می‌کند که سازگاری یک فرایند روانشناختی است که بر اساس آن فرد با تمایلات و چالش‌های زندگی روزمره، مقابله می‌کند و یا آنها را درکنترل خود درمی‌آورد، سازگاری این است که فرد با دیگران طوری رفتار کند که هیچگونه مشکل و درگیری با آنان نداشته باشد.

* تعریف سازگاری از دیدگاه باتلر (Battler) 

در این پژوهش می‌نویسند باتلر اظهار می‌دارد که در همه‌ دوران زندگی خود در هر روز و هر ساعت سرگرم آن هستیم که خود نشده را با محیط دگرگون شده و دگرگون نشده سازگار کنیم. فعالیت‌های شخصی و شغلی در حقیقت چیزی جز عمل سازگاری با خود و دیگران نیست؛ اساسا شخص سازگار، شخصی است که میان خود ومحیط مادی و اجتماعی‌اش ارتباط سالم و درست برقرار کند.

در ادامه آمده است که سازگاری یک مفهوم عام بوده و به همه راهبرد‌هایی گفته می‌شود که فرد برای اداره کردن موقعیت‌های استرس زای زندگی اعم از تهدید‌های واقعی یا غیرواقعی به کار می‌برد.

* سازگاری در کتابداران کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران

بر اساس یافته‌های این پژوهش می‌توان نتیجه گرفت که کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به تعداد زیاد دارندگان مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد رو به تخصص‌گرایی پیش می‌رود و دانشگاه علوم پزشکی ایران در این زمینه بسیار خوب عمل کرده، و با توجه به اینکه بیش از سه چهارم این کتابداران دارای رشته تحصیلی کتابداری و اطلاع رسانی سابق و علم اطلاعات و دانش شناسی هستند.

اطلاعات کلی مربوط به باورهای فراشناختی و سازگاری و فردی کتابداران 

* سازگاری اجتماعی

این پژوهش بیان می‌کند که سازگاری اجتماعی یک عامل متأثر از راهبرد‌های شناختی می‌باشد که می‌توان آن را به دیدگاه‌های شناختی موجود در این زمینه ربط داد. هسته اصلی دیدگاه‌های شناختی درباره اختلالات روانی ناسازگاری چگونگی پردازش اطلاعات در ذهن فرد است.

این پژوهش به این مهم اشاره می‌کند که اگر نظام باور‌های فرد کارامد باشد، اطلاعات به گونه‌ای دقیق در ذهن او پردازش می‌شوند که نتیجه‌ آن رفتار مطلوب است، اما اگر در پردازش‌ها و ادراک‌های فرد مشکلی وجود داشته باشد، نتیجه‌ای به‌جز رفتار مخرب نخواهد داشت.

افزایش متغیر کنترل ­ناپذیری و خطر، منجر به کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی می­‌شود

به لحاظ کاربردی یافته‌های این پژوهش می‌تواند تأثیرات عملی مهمی بـر تغییر باور‌های فراشناختی مرتبط با سازگاری داشته باشد و در پرتو این یافته‌ها، مدیران و مشاوران می‌توانند با برگزاری برنامه‌های آموزشی و تهیه بروشور‌های مربوط با هدف اصلاح و تغییر باور‌های فراشناختی ناکارامد، از بروز و تداوم رفتار‌های ناسازگار که آسیب‌های روانی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی جدی در پی دارد، پیشگیری کنند.

* کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی

بر اساس یافته‌های این مطالعه، افزایش متغیر باورهای مثبت در مورد نگرانی باعث کاهش سازگاری فردی شده و بر سازگاری اجتماعی بی ­تاثیر است. افزایش متغیر کنترل ­ناپذیری و خطر، منجر به کاهش سازگاری فردی و افزایش سازگاری اجتماعی می­‌شود. افزایش اطمینان­‌شناختی کتابداران در سازگاری فردی بی‌­تاثیر بوده اما در سازگاری اجتماعی آنها تاثیر مثبت دارد. افزایش کنترل افکار درمیان کتابداران موجب افزایش سازگاری فردی و اجتماعی آنان می­‌شود. افزایش خودآگاهی شناختی، منجر به کاهش سازگاری های فردی و اجتماعی کتابداران می‌­گردد.

گفتنی است، این یافته‌ها، به صورت یک مقاله علمی پژوهشی باعنوان «رابطه‌ بین باور‌های فراشناختی با میزان سازگاری فردی و اجتماعی کتابداران دانشگاه علوم پزشکی ایران» به کوشش سعيد غفاری (دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه پیام نور قم)، شعله زکيانی (کارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه پیام نور مشهد) تهیه شده که در دوماهنامه «پیاورد سلامت» منتشر شده است. این نشریه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • تاثیر گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد | مي‌گويند بي‌حجاب راه نده اما در شأنم نیست | می‌آیند، رفت و آمد يك‌سوم مي‌شود!
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!